Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Varför anlita ett Auktoriserat Golvföretag?

1. Lägre kostnad

Vi strävar efter att göra allting rätt från början och få en felfri installation och felfri entreprenad. Rätt funktion med rätt material och rätt installation för en lägre installationskostnad och en lägre brukskostnad.

2. Bättre för miljön

Allt fler är rädda för risker, fuktfrågor, golv som gör folk sjuka, sämre produkter etc som försämrar inomhusklimatet. Ett Auktoriserat Golvföretag kan du lita på.

3. Enklare för beställare

Det kan vara svårt att välja rätt golvinstallatör. Är det ett seriöst företag? Kan företaget leverera det som lovas? Genom att välja en auktoriserad golvläggare kan du som beställare svara ja på ovanstående frågor.

4. Större trygghet

Alla auktoriserade företag har kapacitet att klara uppdragen, leverera tjänster och hålla tidplanen. Hela kedjan håller: Företaget förstår vad kunden önskar, väljer golv på rätt sätt, genomför installationen och svarar för kvaliteten.

5. Högre kompetens

I auktoriserade golvföretag finns dokumenterad läggningsteknisk kompetens och företaget arbetar efter en dokumenterad kvalitetsplan, miljöplan och arbetsmiljöplan. Auktoriserade företag har bättre utbildad personal.

Läs mer om fördelarna →

Trygg med en erfaren golvläggare

I 80 år har Engstrands Golv erbjudit golvläggningstjänster och försäljning av golv till privatpersoner. Med vår starka vilja att tillmötesgå just dina önskemål avseende material och planering hoppas vi på att få besöka just ditt hem.

Toppresultat kräver engagemang från din leverantör

För att du ska känna dig trygg med valet av oss och för att du ska få ett arbete utfört med högsta precision föregås våra arbeten av ett besök hos dig. Då går vi tillsammans igenom dina önskemål kring ditt projekt. Därefter lägger vi tillsammans upp en tidsplan för arbetet. När du sedan besöks av en av våra professionella golvläggare kan du känna dig trygg med att dina önskemål möts väl och helst överträffar dina förväntningar.

Vad väljer du?

  • Vi möter dagligen de senaste trenderna inom golv och våtrum.
  • Vår uppgift är att på bästa sätt tillhandahålla yrkeskunskap och hantverkare som kan svara upp mot moderna trender och önskemål.
  • Vi använder vår långa erfarenhet och våra skickliga hantverkare för att inspirera till kvalitativa, annorlunda och framför allt säkra lösningar i de spännande material våra leverantörer tillhandahåller.

Inspireras av våra leverantörer och det rika utbudet av material →

Välkommen med förfrågan om golvläggning i ditt hem!

Vid ett första möte berättar du vad du tänkt dig och vi presenterar passande lösningar. Du får sedan en offert av oss på vårt arbete och materialet som du valt till ditt projekt.

Kontakta oss för att boka ett möte →

© Albert Engstrands Golvfirma AB | Industrigatan 3 821 41 Bollnäs | Orgnr 556132-6165 | Styrelsens säte: Bollnäs | Godkänd för F-skatt | info@engstrandsgolv.se