•  
  •  

Om oss – Kvalitet sedan 1934

Engstrands Golv har sedan 1934 tillhandahållit hantverkstjänster av högsta kvalitet. Bland våra uppdragsgivare finns företag och organisationer i varierande storlek, aktörer inom offentlig förvaltning samt privatpersoner. Den största delen av verksamheten utgörs av golvläggningstjänster men även mer omfattande helhetslösningar innefattande snickeri, måleri samt elinstallation ingår i våra uppdrag.

Kontinuitet och långsiktighet

På Engstrands Golv lägger vi stor vikt vid långsiktighet och kontinuitet – vi har för avsikt att lägga minst lika många år framför oss som vi nu har bakom oss. För oss är det viktigt att du som kund kan återkoppla till oss i framtiden och med största sannolikhet mötas av samma person du har haft kontakt med tidigare. Vi tror att engagemang är en förutsättning för långsiktiga relationer något som bidrar till att vi alltid har som ambition att finnas tillgängliga för dig.

Tillgängliga

Tillgängligheten samt möjligheten att anpassa oss efter dig och dina behov stärks även av att vi är ett litet familjeägt företag. Efter att ha varit verksamma i byggbranschen i 80 år vet vi att kortsiktighet sällan leder till framgång. Långsiktiga lösningar är ofta de bästa för såväl kunden som miljön.