•  
  •  

Trygg med en erfaren golvläggare

I 80 år har Engstrands Golv erbjudit golvläggningstjänster och försäljning av golv till privatpersoner. Med vår starka vilja att tillmötesgå just dina önskemål avseende material och planering hoppas vi på att få besöka just ditt hem.

 
Toppresultat kräver engagemang från din leverantör

För att du ska känna dig trygg med valet av oss och för att du ska få ett arbete utfört med högsta precision föregås våra arbeten av ett besök hos dig. Då går vi tillsammans igenom dina önskemål kring ditt projekt. Därefter lägger vi tillsammans upp en tidsplan för arbetet. När du sedan besöks av en av våra professionella golvläggare kan du känna dig trygg med att dina önskemål möts väl och helst överträffar dina förväntningar.

Vad väljer du?
  • Vi möter dagligen de senaste trenderna inom golv och våtrum.
  • Vår uppgift är att på bästa sätt tillhandahålla yrkeskunskap och hantverkare som kan svara upp mot moderna trender och önskemål.
  • Vi använder vår långa erfarenhet och våra skickliga hantverkare för att inspirera till kvalitativa, annorlunda och framför allt säkra lösningar i de spännande material våra leverantörer tillhandahåller.
 
 
Kontakta oss

Kontakta oss

Välkommen med förfrågan om golvläggning i ditt hem!

Vid ett första möte berättar du vad du tänkt dig och vi presenterar passande lösningar. Du får sedan en offert av oss på vårt arbete och materialet som du valt till ditt projekt.

Kontakta oss för att boka ett möte →